Δείτε την πρώτη διαφήμιση μαριχουάνας στη Νέα Υόρκη

2014-08-07 14:50

Η πρώτη διαφήμιση μαριχουάνας στη Νέα Υόρκη είναι γεγονός. Πρόκειται για μια ολοσέλιδη καταχώρηση της εταιρείας Leafly, και φιλοξενείται σήμερα στους New York Times.

Ο δικτυακός τόπος της Leafly διαθέτει μια λίστα των ιατρείων μαριχουάνας που λειτουργούν σε κράτη όπου είναι νόμιμη για ιατρικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Συγκεντρώνει σχετικές πληροφορίες προσέγγισής τους, και διαθέτει ένα εκτεταμένο «Κέντρο Γνώσης» για την προώθηση της εκπαίδευσης για τη μαριχουάνα, που στο μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής εξακολουθεί να θεωρείται παράνομο ναρκωτικό.

Η Leafly έχει επίσης μια εφαρμογή web για τον εντοπισμό συγκεκριμένων προϊόντων μαριχουάνας που θα μπορούσαν να προσφέρουν ανακούφιση σε ανθρώπους που πάσχουν από συγκεκριμένα προβλήματα.

Άγχος και αϋπνία; Δοκιμάστε την White Widow. Πάσχετε από ημικρανίες και αρθρίτιδα; Η Leafly λέει ότι η Lemon Haze μπορεί να βοηθήσει.

«Η διαφήμιση μας στην εφημερίδα The New York Times είναι ένα υπεύθυνο μήνυμα που αναβαθμίζει τη συζήτηση σχετικά με τη χρήση μαριχουάνας στις ΗΠΑ", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Leafly Brendan Kennedy.

Η Νέα Υόρκη έγινε πρόσφατα η 23η πολιτεία που νομιμοποίησε τα φάρμακα μαριχουάνας και η συντακτική ομάδα των New York Times έκανε έκκληση για γενική νομιμοποίηση του φυτού.

πηγή: thebest.gr