ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ταξιτζής βρήκε τον 5χρονο Θανάση που είχε απαγάγει άγνωστος όταν έκλεψε αυτοκίνητο στην Περαία

2014-08-09 01:43

Στο Πλαγιάρι, λίγα χιλιόμετρα από την τοποθεσία που απήχθη, βρέθηκε ο 5χρονος Θάνος, ο οποίος κοιμόταν στο αυτοκίνητο του πατέρα του, όταν το άρπαξε άγνωστος δράστης και εξαφανίστηκε.

Το αγοράκι βρήκε ταξιτζής, που άκουσε την περιγραφή του δράστη από το ραδιόφωνο, ενημέρωσε την αστυνομία ότι πήρε τον δράστη ως πελάτη από την περιοχή Πλαγιαρίου και αμέσως η αστυνομία έσπευσε στην περιοχή, όπου παρέλαβε τον 5χρονο.Η κλοπή του αυτοκινήτου που ήταν παράλληλα και απαγωγή, καθώς μέσα βρισκόταν το παιδάκι, έγινε λίγο μετά τις 14:30. όταν ένας άγνωστος δράστης έκλεψε ΙΧ από την οδό Ρωμανού στην Περαία την ώρα που μέσα στο αμάξι κοιμόταν το 5χρονο αγοράκι. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, σταμάτησε το αυτοκίνητο για να παραδώσει χαρτιά σε έναν πελάτη και τότε ο δράστης πήρε τα αυτοκίνητο μαζί με το παιδί. Ο πατέρας προσπάθησε χωρίς επιτυχία να σταματήσει τον δράστη, αλλά δεν τα κατάφερε και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Άμεσα σήμανε συναγερμός από την αστυνομία.

Ο πατέρας του παιδιού έδωσε τα χαρακτηριστικά του παιδιού του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης και αυτό ήταν σημαντικό, καθώς άκουσε την έκκληση του πατέρα ο οδηγός ταξί, άκουσε και την περιγραφή του δράστη και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο οδηγός ταξί ενημέρωσε την αστυνομία ότι τον πήρε δράστη ως πελάτη από την εκκλησία του Πλαγιαρίου και του ζήτησε να τον μεταφέρει στο Βαρδάρη, αλλά στη συνέχεια ο δράστης άλλαξε γνώμη και κατέβηκε στον Φοίνικα.

Ο δράστης ήταν αδύνατος, με μαύρα μαλλιά και φορούσε άσπρο μπλουζάκι, θαλασσί βερμούδα και σαγιονάρες και αναζητείται, ενώ το παιδάκι είναι ασφαλές στην αγκαλιά του πατέρα του, έχοντας υποστεί ένα μικρό σοκ από το συμβάν.

Το αυτοκίνητο μαζί με το 5χρονο βρέθηκαν σε κεντρικό δρόμο του Πλαγιαρίου.

Πηγή: https://news.makedonias.gr